Bestrijd een droge huid in de zomer met de huidverzorgingsproducten van Van Alba: een nadere blik

De zomer is een tijd waarin veel mensen last hebben van een droge huid, waardoor ze zich ongemakkelijk en zelfbewust kunnen voelen. Maar met behulp van de huidverzorgingsproducten van Van Alba ga je een droge huid tegen en geniet je het hele seizoen van een stralende teint.

Van Alba's Fresh Wash Gel Bio is een uitstekend product voor mensen met een droge huid. Deze verfrissende wasgel met dubbele werking combineert een diepe reiniging met het oplossen van dode huidcellen, waardoor je een gladde en stralende huid krijgt. De toevoeging van fruitzuren exfolieert de huid zachtjes, terwijl het zacht schuimende effect ideaal is voor een hypergepigmenteerde en doffe huid.

Van Alba Bio Wasgel

Voor een intensievere behandeling is Van Alba's Luxury Oil Serum Blend Bio een watervrij serum dat een natuurlijke mix van krachtige plantaardige oliën en boters bevat. Dit luxueuze serum voedt en hydrateert de huid diep, waardoor deze soepel en comfortabel aanvoelt. Met ingrediënten zoals abrikozenpitolie, teunisbloemolie en rozenbottelolie biedt dit serum antioxiderende bescherming en kan het alle tekenen van droogheid elimineren.

Van Alba Luxe bio olie blend

Van Alba's Vitamine C Serum 15% Bio is ook een uitstekend product om een droge huid in de zomer tegen te gaan. Dit luxe serum bevat 15% Ethyl Ascorbinezuur, een stabiele en goed opneembare versie van Vitamine C, een antioxidant die celbeschadiging van buitenaf voorkomt en herstelt. Het hoge percentage Matrixyl Synthe6 staat bekend om zijn anti-rimpeleffect en de natuurlijke fruitextracten optimaliseren de effecten van het serum, waardoor het een effectief premium serum is voor de rijpere huid.

Van Alba vitamine C serum 15%

Om een droge huid verder te bestrijden, moet je ervoor zorgen dat je veel water drinkt en een vochtinbrengende crème met SPF gebruikt om je huid te beschermen tegen de schadelijke stralen van de zon. Vermijd hete douches, omdat heet water je huid kan ontdoen van zijn natuurlijke oliën.

Van Alba huidverzorgingsproducten

Tot slot biedt het huidverzorgingsassortiment van Van Alba uitstekende mogelijkheden om een droge huid in de zomer tegen te gaan. Van de Fresh Wash Gel Bio tot de Luxury Oil Serum Blend Bio en Vitamin C Serum 15% Bio, deze producten bieden krachtige en effectieve oplossingen om u te helpen het hele seizoen door een stralende en gezonde teint te bereiken.

Verwerk ze in je huidverzorgingsroutine en geniet van de voordelen van een gezonde, gehydrateerde en stralende huid.

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.